maandag 4 juni 2012

Puckababy slaapzakje van Tencel
Nog goed kan ik me de eerste weken met mijn zoontje Beau herinneren. Beau was een huilbaby. Na weken van ongerustheid en  vermoeidheid, viel Beau tevreden in slaap in zijn nieuwe Puckababy Piep slaapzakje. Inmiddels raad ik al mijn vriendinnen de Puckababy slaapzakjes aan en deze zomer brengen zij een speciale zomereditie op de markt!

Het idee is eenvoudig, doch effectief. Een piepklein slaapzakje zonder mouwtjes dat pasgeborenen die geborgenheid geeft, die ze ook hadden in de baarmoeder. De Puckababy geeft genoeg bewegingsvrijheid want ze kunnen hun armpjes en beentjes een klein beetje in de slaapzak bewegen, maar is krap genoeg om die geborgenheid te geven waarvan ze tot rust komen. Het resultaat; goed slapende kindjes die tevreden zijn!

In de winter gebruik je de Puckababy slaapzakjes in combinatie met een dekentje maar hoe zit het nou in de zomer? Is zo'n slaapzakje dan niet al snel te warm? Speciaal voor die warme zomernachten introduceert Puckababy dit voorjaar de slaapzakjes van Tencel stof.
Tencel is een nieuwe en wel heel bijzondere stof. Deze stof voelt werkelijk zijdezacht aan, maar is juist super sterk. Tencel is duurzaam en zo milieuvriendelijk dat het het Europese Ecolabel heeft gekregen.
Tencel kan op dezelfde manier gewassen en gedroogd worden als katoen. Bacteriƫn voelen zich niet thuis in Tencel; de stof werkt daardoor anti-bacteriologisch. Tencel voert het vocht gemakkelijk af en voelt daardoor bijzonder koel aan.

Kortom; de Tencel versies zijn ideaal voor de zomer! Natuurlijk ook ideaal voor op vakantie. Verkrijgbaar in maat piep (0-3 maanden) en mini (3-6 maanden). Te koop bij www.puckababy.com !


Liefs,

Elle
iMama

-

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.